Monday, 12 December 2011

Hotcake a.k.a Pancake :))

Hye..!! hehe cantik x pancake nie..my Sis punye keje la nie nk buat pancake sbb tengk Ji Hoo buat benda nie dlm Boys over Flowers...sama je la dgn saya haha..dah tngk resepi dia senang sngt..so try la buat..:)) resepi nie xde tambah apa2 ye..betul2 ikut yg Jan Di ckp dlm Boys over Flowers tu..

Nie pancake my Sis dgn saya..mana satu cantik..haha..

 Nie pancake saya..habis satu pinggan buh coklat tu..nk buat mcm chef la katakan...tngk apa dah jadi, dah mcm buat batik je hakhak..^_^

 Tadi saya ckp yg coklat kan...nmpk mcm coklat ke tu..tu bkn coklat la..cuba teka apa benda tu..? 
hermm..haha (,",)

Nie my Sis punya pancake..lawa x..? simple je but nicee!! :))