Monday, 8 February 2016

In LOVE ??



Dawie datang lagi. Haha xboleh nak fokus cari bahan assignment. Amacam tajuk? Gempak x? >.< Hmm ni nak story sikit. Berapa kali dah mimpi pasal dia. Mesti ada dia. Dawie dalam mimpi pun terkejut mcm mana dia boleh ada dlm mimpi Dawie. Haha seram pulak. "Dia" ?? Sape tu. Someone that I loikeee. Alahh suka gitu2 je. Mcm la korang xpenah suka sape2 kann? Huhu Anis dgn Ecah (BFF) kenal la kot. Anis ni suka kacau Dawie sbb dia study tmpt yg sama dgn Dawie. So tau lah rahsia2 mengarut ni. Haha and she's the one yg suka sebut panggilan president ni. Sis kennot, sis sensitif sikit dgr pasal president2 ni. Hahaha kalau ma ada ni mesti dia ckp anak dia dh gatal nk kahwin ** Xde lah. Nama pun mimpi, mainan syaitonn nirojim!! 
.
Ckp pasal jodoh ni kan, jujur Dawie ckp perempuan kot mana2 pun mesti dia cari yg handsome dulu tau. Tp dunnot worry lah sbb dtg lah sehandsome mana pun lelaki tp maruah wanita tdk dijaganya, perempuan tu xnak punya kat dia. And perempuan ni kalau dia jumpa lelaki yg tgk pun dah nyaman ** bab kata Ustaz Azhar Idrus, "apa tanda itu jodoh yg sesuai?" . " Bila kita tengok hati rasa tenang ", dan belum dgn layanannya yg baik, she'll know that he's the one. Handsome?? tolak tepi semua tu. Dawie pun, nakkan future suami yg menjadi seorang khalifah yg mampu membimbing Dawie ke syurga Firdaus. InshaAllah. Huhu gatai nohhh. Bye ^^







0 comments: