Tuesday, 13 March 2012

"Kelantan ohh Kelantan"

Assalamualaikum uolls.. xjwb dosa.. hehe.. ayoyo lama x update blog nie... mana x nya, line lembab gila.. baru nie saya baru je balik dari Kelantan... ouhhh tempat kelahiranku.. yee saya lahir di Kelantan.. balik sana pun bukan nk pegi jln2 itu pun coz my Kaklong Shimah (my cousin) kawin.. haruslah dtg kan.. sempat jgk la g jln2.. penat dowhh 'ceh mcm aku pulak yg drive'.. asyik pegi sana je mesti tidur dlm kul 12 mlm.. huhu mlm hari tu abg saya ada bwk my family pegi minum air buah, huhh air dia fresh betul dari buah...saya order air buah mangga alolo sedapp.. order makanan plk semua duk order hamlet sardin coz kata kenyang laa mkn kenduri td.. saya plk nk mkn mee goreng, sbb dah pernah mkn dah mee nie...sedapp jgk so saya sorang yg order... smpai saje mee tu, saya sempat mkn berapa sudu jer, mulalah tngn2 dan mulut2 yg memanggil katanya nk try... last2 sikit je tinggal... mkn 1 sudu anak sedara (Sofea) pulak yg nak... weyylooo geram nya.. rasa nk menangis pon ada.. sabar je laa.. duk Kelantan nie best.. aahh rindu pulak masa duk kat Kelantan nie... nk pergi kedai pon dekat jalan kaki je.. sini kalo nk pergi kedai kena naik motor.. patut laa badan nie semakin naik... xmcm dulu.. kekeke.. kat sini makan je kejenya... pipi pon semakin tembam.. yg kawan saya nie suka sngt cubit pipi saya... haisshhh apa cubit pipi org nie kalau Randy Pangalila atau Kim Bum yg cubit xpe jgk... kekeke... 'gedikss la ko niee'.. badan dah la semakin naik... alolo nk buat mcm mane nie... ehhh ada iklan lalu laa ----> "pergi lah ke Slim World, London Weight Managment"...... haha bnyk la ko punya iklan... tahun nie dah la PMR.. uolls doakan laa untuk saya tau nnt... hehe...byee  ^.^

0 comments: