Monday, 8 February 2016

Assignmentsssss


Hye. Minggu ni masuk minggu ketiga dah untuk sem 2. Alhamdulillah everything being okay and doakan semuanya berjalan lancar utk sem 2 ni dan sem2 yg seterusnya. Amin. Minggu ni start belajar dah, sbb 2 minggu sebelum ni minggu add / drop . Tp hari ni sis cuti sbb kan Gong XI Fa Cai. Sis tgh cuti ni uollss muahaha. Tu pun 2 hari je la. Syukur. Duk main dgn minggu add / drop ni pening sungguh. Mana x nya, dah susun elok2 jadual tuptup ada satu subjek tu buat pembubaran tiba2. Dah la buat kelas hari sabtu petang. Grrr sis kennot. Haha sis drop lah subjek tu. Pastu cari ustaz nk isi borang manual sbb kelas dah full. Ustaz pulak xde dgn nombor fon ustaz pun xtau. Pening2 ** And 3 hari lepas ada someone informed yg subjek Dawie drop tu tukar pulak hari isnin. Add ler balik sbb jadual xbertembung. Huhu



And nk bgtau ni, assignment dah dpt. Haha -_- Kena cari poem, hafal and recite lah dpn students lain. Sobss sobs Dawie ni cepat nervous orgnya. Duk dpn org ramai perghhh menggeletar habis. T.T Macam manalah nk bg hilang nervous tu. Tgk org lain steady je, sis jealous. Okay lah nk cari bahan utk assignment sebenarnya ni. Kelain pulak dah ^^

0 comments: