Thursday, 14 January 2016

Sinopsis dan Link untuk movie Dilwale

Assalamualaikum. Sekarang kan duk famous pasal movie Dilwale. Hakak dah tgk. Haha okaylah. Ni Dawie nk bg sinopsis ttg cerita and for those yg xtgk lg Dawie ada bg link utk download cerita ni. Dari pencuri movie 'psssstt' . Haha nak download movie tu tekan je link yg Dawie bg tu and just click "free download". Tp ingat movie ni 1.1gb tau. Pandai2 lah korang langgan tenet ke ambik wifi org ke, okay ? >_<  Haaa bawah ni sinopsis dulu. Serba sedikit ttg jalan cerita movie ni.





Sinopsis Film Dilwale 2015:

Khali (ShahRukh Khan) terlibat dalam dunia gangster dan telah dikhianati oleh wanita yang dicintainya, Meera (Kajol). Ketika Raj sedang menolong adiknya, Veer (Varun Dhawan), mengejar gadis yg diminatinya, Ishita (Kriti Sanon), Raj bertemu Meera kembali setelah 15 tahun. Meera salah faham dan masih belum bisa memaafkan dan melupakan masalah di antara mereka. Dan kedua-duanya ternyata masih mempunyai rasa cinta antara satu sama lain. Yang terjadi selanjutnya adalah peristiwa lucu yang penuh aksi dan drama. Apakah yang akan terjadi pada kedua kekasih itu dan juga keluarga mereka?


*p/s : Raj tu Khali.

Judul Film : Dilwale

* Film Tayang: 23 Desember 2015
* Genre: Action Comedy Crime
* Sutradara: Rohit Shetty
* Produksi: Red Chillies Entertainment
* Rating: D 17+
* Durasi: 156 minutes
# Cast:
- Kajol
- Shah Rukh Khan
- Kriti Sanon
- Varun Dhawan


Link download MOVIE DILWALE


; Sebelum tu lupa. Movie ni xde subtitle. So kena download subtitle lah. Just search dekat google, malay subtitle or english subtitle untuk movie Dilwale. Download subtite kejap je. Xpakai byk mb pun. Pastu nk tgk nnt pasang skali. :))


Ni Kajol dgn ShahRukh Khan. Kawan baik kan. Dr movie Kuch Kuch Ho Tai, Kabhi Kushi Kabhi Gham, My Name is Khan dan byk lagi. Ni Dilwale pulak. Yg heran tu makin tua makin cantik, lawa, handsome. Haha okaylah. Apa-apa pun bye.

0 comments: